به قلم مدیر سایت
ـ اردشیر بابکان با دخترش دینَک ازدواج کرد. (وندیداد، رضی، ج ۲، ص ۹۷۰، قسمت شرح، از کتیبهی شاپور در کعبهی زرتشت)
ـ شاپور یکم دختر ارشدش آذرناهید را به همسری گرفت. (وندیداد، رضی، ج ۲، ص ۹۷۰، قسمت شرح)
ـ بهرام دوم با خواهرش شاپور دختک ازدواج کرد. (وندیداد، رضی، ج ۲، ص ۹۷۰، قسمت شرح)
ـ قباد با دخترش سَمبوک و خواهرش ازدواج کرد. (وضع ملت و دولت و دربار در دوره شاهنشاهی ساسانیان، ص ۷۴)
ـ یزدگرد دوم دختر خود را به زنی گرفت. (وضع ملت و دولت و دربار در دوره شاهنشاهی ساسانیان، ص ۷۴)
ـ بهرام چوبین خواهرش گردیه (گردیگ) را به زنی گرفت. (وضع ملت و دولت و دربار در دوره شاهنشاهی ساسانیان، ص ۷۴ و ایران در زمان ساسانیان، ص ۴۳۴)

این مزخرفات چیه میدین تحویل مردم از خودتون خجالت بکشید خدا از کسای که دارن آبرو ایران رو میبرن نگذره
چرا واقعیت و قبول نمیکنی حرف حق تلخ
بسم الله الرحمن الرحیم
بله قبول واقعیت برای اینها خیلی تلخه !!!
مثال این ها همان مثال کبکی هست که سر زیر برف فرو میکنه
و چون خودش اطراف را نمی بینه خیال میکنه بقیه هم نمی بیننش
برای بررسی دو فقره از این دعاوی را دنبال کنیم :
ادعای ازدواج بهرام چوبین با خواهرش گردیه تنها سند این ادعا تاریخ طبری است : و کانت لبهرام اخت یقال لها کردیه من اتم النساء و اکملهن و کان تزوجها اما حقایق تاریخی و شواهد شاهنامه چیز دیگر می گوید . لازم به ذکر است که شاهنامه تا قبل از تاریخ ساسانی تاریخ اساطیری و غیر مستند و بعد از تاریخ ساسانی کتابی کاملا مستند و مرجع است . بهرام پسر سیاوش یکی از سرداران ایران در زمان هرمزد چهارم بود که به همراه بهرام چوبینه به جنگ ترکان هیاکله فرستاده شد و با هم بر علیه شاه ساسانی شورش کردند . اما بهرام سیاوشان نهایتا توسط بهرام چوبینه کشته شد . نولدکه در تاریخ طبری یادداشت ص۲۸۲ به نقل از تاریخ ابن بطریق می گوید که زن بهرام سیاوشان خواهر بهرام چوبینه بوده است . گردیه زنی که در تاریخ بعدها زن خسرو پرویز گردید به نقل از شاهنامه با برادر سر ناسازگاری داشت . به دل با برادر چو بیگانه شد: شاهنامه، هشتم، ص ۴۱۷، بیت ۱۶۷۶ همه این قراین یعنی دشمنی گردیه با برادرش و مرگ شوهر خواهر بهرام چوبینه یعنی بهرام سیاوشان به دست او نشانگر آنست که این زن همان گردیه بوده است . عدم دقت طبری در ضیط تاریخ و اشتباه در نام ها فراوان است . به عنوان نمونه هنوز شیعیان بر سر نام دختری از علی ابن ابی طالب که به زنی به عمر داده شده است طبری را به سهو و اشتباه متهم میدانند و چنین نیز هست . اشتباه طبری که تنها سند (تاکید می کنم ) یکتا سند ادعای ازدواج گردیه با بهرام است بر اثر همنامی بهرام سیاوشان و بهرام چوبینه به چنین سوء تفاهم آشکاری بدل شده است .
ادعای دوم ازدواج کواذ (قباد) با خواهرش که از مواردی است که حتی سند قدیمی هم ندارد و نخستین بار کریستنسن ادعا کرده و همانند بسیاری از جعلیاتش هیچ سندی ارائه نداده . اما اتفاقا در توضیحاتش مشخص شده که چگونه به چنین کشف شگرفی رسیده :
طبری گفته است کواذ را خواهرش، از زندان فراری داد ( طبری، تاریخ، ج۱، ص۸۸۷)، و پروکوپیوس بیزانسی می گوید این کار را همسر کواذ کرد ( تاریخ جنگ ایران، ج۱، بند ۶) و کریستنسن با سر هم کردن اینها می گوید کواذ را خواهرش، که همسرش بود، فراری داد! ( مارکوارت، ایرانشهر. کریستن سن، ص۳۷۸)
اما برای اینکه خطاهای مورخین جدید و قدیم در به کار گیری اصطلاحات خواهر و همسر و برادر و شوهر روشن شود مثالی میزنیم کاملا روشن کننده از یونانی ها
آنتیوخوس در کتیبه های خود لائودیسه را (( خواهر و همسر )) خود خوانده است ( شروین- وایت- کورت، ص۲۰۴ ) و لائودیسه هم در کتیبه ای آنتیوخوس را (( برادر و همسر )) خود نامیده ( همان منبع، ص۱۲۷)
لائودیسه همسر آنتیوخوس سوم دختر پادشاه ایرانی زادۀ پنتوس (در جنوب دریای سیاه ) بود و پدر او مهرداد ( یکم ) نام داشت و هیچ پیوند نزدیکی او را با آنتیوخوس سوم، که پسر سلوکوس دوم بود، وصل نمی کرد ( پلی بیوس، تاریخ، ج۵، فصل ۴۳، بندهای ۱ تا ۴، و زَی بِرت، ص ۶۰) در یونانی قدیم در این دوره ها لقب ملکه ممالک ادلفه بوده است که همسر و خواهر شاه هم معنی می داده است . در حقیقت این تعابیر همان تعارفاتی است که امروز هم رایج است . مثلا دختری همکار خود را در یک نهاد انقلابی برادر خطاب می کند و همکار مرد هم او را خواهر خطاب می کند . حالا فرض کنید هزاران سال بعد کسی رمانی انقلابی را که در آن خواهری انقلابی با برادری انقلابی ازدواج می کند را سند قرار دهد و بر اساس این القاب تعارفی مدعی شود که در دوره انقلاب برادران و خواهران انقلابی با یکدیگر ازدواج محارم می کردند!!!! . به نظر شما نباید به عقل چنین مورخی شک کرد ؟
در بخش ازدواج با محارم در این سایت مدارکی آوردیم که در آنها صحبت از فرزند آوردن میان محارم است و نیز سخن از نزدیکی است و این نمی تواند به معنای برادر و خواهر خطاب کردن نامحرمان در زمان ما باشد.