خانه / احکام / احکام زرتشتی / اموات زرتشتی / تفاوت دفن مرده و دخمه گذاری

تفاوت دفن مرده و دخمه گذاری

به قلم حسام
بسیاری از باکتری ها و ویروس ها هستند که پس از ورود به معده و بدن هر حیوانی دیگر نمی میرند و حتی قابل انتقال از طریق مدفوع و خون و جنازه و … نیز هستند .
اگر چه بسیاری از امراض مثل شپشک و کک و … نیز قابل انتقال از طریق تماس با موجود مبتلا می باشد و ربطی به معده و تچزیه ندارد. بخصوص پرندگان که به خاطر قدرت پرواز و جابجایی یکی از بزرگترین ناقلان بیماری ها در زمین اند. (انتقال بیماری از طریق هوا و باد را هم اضافه کنید)
بهترین راه از بین بردن تمام این امراض و ویروس ها سوزاندن و یا دفن کردن جنازه فرد و یا موجود مبتلا می باشد . شما برید و تحقیق کنید که چگونه در عرض چند ماه بدن موجود زنده در خاک توسط باکتری های غیر هوازی و مثبت تجزیه شده و در طول زمان تبدیل به یک منبع بسیار غنی غذایی جهت گیاهان و درختان زمین می شوند .(این هم قابل توجه دوستانی که میگن دفن کردن جنازه هیچ کمکی به زمین و موجودات اون نمی کنه)
این نکته مهم رو هم در ضمن در نظر داشته باشید که با بلند شدن بوی تعفن جنازه به جز لاشخور ها، موجودات ریز و درشت پرنده زیادی جهت صرف غذا تشریف می آورند و نمیشه همه چیز رو فقط در لاشخور ها دید…
در کل اگر چه سخته ولی باید قبول کرد که دفن کردن جنازه بسیار بهتر و محترمانه تر ، از لحاظ انسانی و علمی می باشد. و دستور اکثر ادیان الهی همین است.
و الان اگه تو کشور های پیشرفته دنیا بری و بگی میخام دخمه درست کنم و جنازه مردمونو بذاریم تو دخمه تا کرکس و لاشخور و کلاغ و … بیان و بخورن و این کار بهداشتی تر از دفن کردنه، فکر کنید که چه بلایی سرتون میارن !!!!!
حقیقت رو باید پذیرفت .
همونطور که الان اکثر زرتشتیان ایران و سایر نقاط دنیا هم پذیرفتن و دارن عمل می کنن، اگر چه خلاف احکام دینشون هست…

دخمه گذاری

همچنین ببینید

سگدید کردن جنازه توسط زرتشتیان برای تشخیص زنده بودن مرده نیست

به قلم مدیر سایت یکی از آداب زرتشتیان در گذشته، نشان دادن جنازه ی انسان …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

*

code