خانه / سایر مطالب / داتام سالم ترین روغن برای سرخ کردن

داتام سالم ترین روغن برای سرخ کردن

روغن با نقطه دود بالا، یعنی روغنی که قبل از آنکه سطح آن تولید دود کند، بتوان تا درجه بالایی آن را حرارت داد. وقتی روغن به نقطه دود می رسد، ترکیب آن شروع به تغییر می کند و کف هایی روی آن تشکیل می شود که حاوی آکرولئین است و چشم را می سوزاند.

به گزارش خبرنگاران پزشکان بدون مرز، بعد از هربار استفاده از روغن، نقطه دود آن پایین می آید.

روغنی برای چند بار سرخ کردن مناسب است که نقطه ی دود بالایی داشته باشد.

روغن مخصوص سرخ کردنی جهت سرخ کردن مواد غذایی به کار می رود.

اگر قصد دارید روغنی که یک بار برای سرخ کردن از آن استفاده کرده اید،دوباره مورد استفاده قرار دهید، باید هنگام خرید به انتخاب نوع روغن دقت کنید.

روغن های معمولی به دلیل نقطه دود پایین در اثر حرارت زیاد دود کرده و مواد سرطان زایی خطرناکی تولید می کند که می تواند با تنفس وارد ریه شخص شده و مشکلاتی را برای او ایجاد نماید.

نقطه دود روغن مخصوص سرخ کردنی داتام بسیار بالا است و به راحتی دود نمی کند. هچنین جذب کمتری به سطح مواد غذایی داشته و موجب کاهش دریافت چربی خواهد شد.

نقطه دود روغن های داتام:

روغن کنجد تصفیه: ۲۲۵درجه سانتی گراد

روغن کانولا گلزا: ۲۳۸درجه سانتی گراد

روغن آفتابگردان: ۲۶۸درجه سانتی گراد

تلگرام: https://t.me/datam_qom

ارسال در قم با پیک رایگان

با مدیریت آقای احمدی

همراه: ۰۹۳۵۸۲۸۸۰۴۸

درج آگهی: شهریور ۱۳۹۸

همچنین ببینید

دیدار از مراکز زرتشتی در استان یزد (۵) / اشتباه ها در بنرهای انجمن زرتشتیان یزد در دخمه + تصویر

۱۰ فروردین ۱۳۹۵ (ادامه) دو دخمه ی همجوار یزد و زمین های اطراف آن را به …

یک نظر

  1. قیمت را تعیین کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

*

code